Alla inlägg den 1 september 2008

Av J - 1 september 2008 23:45

Det har blivit höst djungelns lag o störst går först

Det har blivit höst och jag är trött

Orkar inte försöka mera.

Orkar inte imponera

Orkar inte bevisa nåt mera.

Orkar inget mer. Orkar inget mer

 

Av J - 1 september 2008 23:24

Jag har sjunkit så lågt på väldigt kort tid. Jag var jättepepp efter plugget, umgicks med kompisar, hängde på Imperiet och sedan SK, drack lite och socialiserade som en normal människa. Men plötsligt brast något.


Allt är grått.


Jag vill inte vill inte vill inte vara ensam. Blev så panikslagen när jag tänkte på ensamheten, att jag skickade sms till Popsnöret. Det var väl typ det dummaste jag gjort på länge. Eller fan, allt jag gör blir bara dumt och fel.


Jag har inte ens lust att lyssna på musik. Jag orkar inte ens gråta.

Av J - 1 september 2008 06:49

Kallt. Det är så fruktansvärt kallt. Sover redan med två täcken och en tjock fleecefilt, och visst, det hjälper ju lite grann under själva sovandet - men när man ska gå upp. Det är hemskt. Det är så kallt att det gör ont. Och det är, enligt termometern, endast fem grader ute. Kanske inte så konstigt att det är kallt inne då heller, eftersom det inte verkar vara ordentligt isolerat kring balkongen.


Snart dags att åka till skolan, och jag har fortfarande inte lyckats läsa klart min Aristoteles. Faktum är att jag inte läst mer än tre sidor. Studiemoralen är det lite si och så med. Men jag känner mig själv, jag är alltid ute i sista sekund, särskilt gällande skolarbete.. Tur att man är en speed-reader.

Av J - 1 september 2008 00:34

Yes. Jag blev trött som fan. Det är något med tecknade tvättbjörnar som pratar japanska som har den effekten på mig.

Nu stänger jag ned för ikväll och hälsar på kudden istället. Hoppas jag slipper drömma en massa jobbigt i natt, för senaste nätterna har varit breddfyllda med dumma drömmar om bland annat H, och sådant orkar jag inte med just nu.

Av J - 1 september 2008 00:08

Och hur ska man nu kunna somna? Har (ännu en gång) fastnat i en film, och har en halvtimme kvar att se. Ska gå upp halv sju, så jag borde försöka sova snarast möjligt. Känner dock inte ett uns av trötthet just nu, så det blir svårt.


Får väl se klart Pom Poko först då, så blir sömnen ett senare problem. Förhoppningsvis blir jag trött och törnar in utan förvarning. Jag har ju faktiskt redan bäddat ned mig, så det gör ju inget om jag somnar..


Förresten, om rubriken verkar felplacerad så rekommenderar jag läsaren att klicka på länken högre upp i inlägget, och gå in på Filmtipsets sida om Pom Poko så kanske sammanhanget förstärks lite.. :P

Ovido - Quiz & Flashcards