Alla inlägg den 4 september 2008

Av J - 4 september 2008 23:51

Fuck. Jag blev slagen till golvet av ensamheten och kylan. Det är så mörkt, så kallt, och så tomt. Jag fryser ända in i märgen. Jag behöver en kram.


Rädda mig.

Av J - 4 september 2008 22:59

Fick äntligen min IKEA-katalog, hittade den innanför dörren när jag kom hem nu på kvällen. Jippie! Tänkte bläddra lite i den innan jag släcker ikväll.

Det blev en hyfsat sen hemkomst idag också, för min mamma och syster samt GF Sara drog med mig på bio för att se Mamma Mia. Lagom lättsamt en torsdagkväll.


Måste försöka sova snart. Imorgon gäller det att vara pigg - nio timmar på jobbet, sedan terminsstartsparty på kåren. Det blir som sagt lite hektiskt ett tag. Jag hoppas att det ordnar sig med jobbet så att jag får vara kvar där på heltid sedan och slipper plugga parallellt. 

Av J - 4 september 2008 22:45

Min TV piper konstigt till och från.Till och med när den står på mute, och tekniskt sett borde vara tyst. Det är lite mystiskt, och läskigt.


Hör ni aldrig något från mig igen så är det nog för att TVn (och då alltså även jag eftersom jag befinner mig på bara ett par meters avstånd från den) har sprängts.  Men å andra sidan har den hållt på såhär sedan jag fick den för ett par månader sedan nu, så det är nog ingen större risk ändå. Då skulle den ju ha exploderat för länge sedan, right? Någon som kan mycket om sånt här?

Av J - 4 september 2008 22:28

Oj oj. Jag tror jag har fått ett par beundrare senaste dagarna. Sorgligt nog har jag nog inte riktigt tid med sådant just nu, eftersom jag kommer både jobba och plugga på heltid. 100% + 100% = 200%. Finns det så mycket tid? Tveksamt. Finns det tid för annat? Definitivt inte.

Av J - 4 september 2008 07:29

Får lite lite ångest när jag tänker på hur mycket jag gåttmed på att jobba. Jag ska ju trots allt plugga också. Samtidigt vågar jag inte säga nej, eftersom jag vill att de ska se att jag är arbetsvillig så de vill ha kvar mig sen.


Sedan vet jag inte hur jag ska göra rent ekonomiskt. Jag har ju sökt studielån, men inte skickat in studieförsäkran än, så jag har inte tagit emot några pengar. Nästa månad får jag typ ingen lön, bara ett par dagar från fabriken, och mitt ob för en helg på äldreboendet - det blir bara ett par tusenlappar. Och studielånet vågar jag inte ta emot nu, för om jag hoppar av blir jag ju återbetalningsskyldig. Ångest ångest ångest.

Ovido - Quiz & Flashcards