Alla inlägg under september 2008

Av J - 21 september 2008 11:07

Jag däckade i soffan i går, strax efter elva. Vaknade ett par timmar senare och lyckades förflytta mig till sängen, där jag sovit som en stock tills nu. Trött, som sagt var..


Jag borde sätta igång med mitt pluggande, har en hemtenta som ska vara inne på fredag. Men jag orkar verkligen inte ens tänka på det. Det gör mig bara ännu mer trött och förtvivlad.

Av J - 20 september 2008 18:34

Tröttheten och hopplösheten sköljer över mig, ännu en gång. Jag orkar inte riktigt ta mig för något.


Hade lovat Lilla O att följa med ut och fira hans 18-årsdag i kväll, men han ska åka hem till en kompis istället. Jag sörjer icke - jag är för trött för krogen.

Av J - 20 september 2008 13:23

Colours are what keep me alive

Colours I want to hold in my hand

Colours are where my, my old makes new

Colours are where my, my brain finds blue

 

Av J - 20 september 2008 10:58

Jag har sagt det förr och jag säger det igen - antingen har man ingen, eller så kommer alla på en gång. Och vi vet ju att det finns två personer som brukar göra rätt synkroniserade comebacks i mitt liv - Popsnöret och H.


Men jag vet att det inte kommer bli något, med någon. Jag vet inte ens om jag vill det.


H och NN har inte gjort slut. Än. Vi snackade i ett par timmar igår kväll. Jag gör mig inga illusioner. Han skulle aldrig göra slut för min skull, och jag skulle inte vilja att han gjorde det heller. Men han funderar på om han verkligen vill vara tillsammans med henne, och tror inte att de är rätt för varandra. Så klart att de inte är.

Av J - 20 september 2008 00:11

Ha. Snart gör de slut. Snart. Och när de gör det, då mina vänner ska jag skratta. Mouhaha.

Av J - 19 september 2008 23:29

Smågodis och iq-befriade romantiska komedier i soffan tillsammans med Systeryster. Fast hon har somnat. Men å andra sidan kommer jag nog också att slocka snart, den här veckan - i synnerhet den här dagen - har sugit musten ur mig. Den här dagen har varit helt sinnersjuk.

Kanske är på väg att bli det själv också.

Av J - 19 september 2008 14:51

Snart är min lunch slut. Idag är en dålig dag, och jag vill bara bort. Vill inte jobba idag, allt bara snurrar. Distrahera mig. Rädda mig.

Av J - 19 september 2008 08:01

Om elva timmar börjar min helg. Jag längtar. Jag tycker om mitt nya jobb, men jag är så trött just nu. I kväll tänker jag bara mysa hemma, så vida det inte händer något omvälvande, men det lär det ju inte göra.

Jag välkomnar dock prinsar på vita hästar (eller med cykel eller sl-kort om det är svårt att få tag i en häst), drakar av alla de slag, och möjligtvis även en eller annan groda i brist på bättre.

Ovido - Quiz & Flashcards